Συνάντηση Δημάρχου Βριλησσίων Ξένου Μανιατογιάννη με την Υφυπουργό Παιδείας κα Σοφία Ζαχαράκη

Σε κλίμα καλής συνεργασίας πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δημάρχου, κ. Ξένου Μανιατογιάννη με την Υφυπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων, κα Σοφία Ζαχαράκη για θέματα παιδείας που αφορούν στο Δήμο Βριλησσίων.

Στη συνάντηση τέθηκαν , μεταξύ άλλων, το ζήτημα της συνεχούς διασφάλισης της προστασίας των μαθητών κατά την περίοδο επιστροφής και παραμονής τους στα σχολεία, στο πλαίσιο της εφαρμογής των μέτρων κατά του covid-19, η δρομολόγηση εξεύρεσης λύσης για την απαιτούμενη υποδομή στο πλαίσιο εφαρμογής της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής εκπαίδευσης, καθώς επίσης και το μείζον για την Τοπική Αυτοδιοίκηση θέμα της άμεσης μεταβίβασης της κυριότητας του συνόλου των σχολικών μονάδων στους Δήμους.
 
Η εποικοδομητική συζήτηση ολοκληρώθηκε με την ανάληψη δέσμευσης για άμεσες ενέργειες από πλευράς του Υπουργείου και για συνέχιση της άριστης συνεργασίας με τον Δήμο Βριλησσίων.

«Η συνδρομή του Υπουργείου Παιδείας στις αυξημένες ανάγκες των σχολείων του Δήμου Βριλησσίων, λόγω της κρίσης covid-19, υπήρξε άμεση και αποτελεσματική» δήλωσε ο κ. Ξένος Μανιατογιάννης και τόνισε «ο γόνιμος διάλογος θα συνεχιστεί, ώστε να διασφαλίσουμε τις απαραίτητες συνθήκες για ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση, χωρίς διακρίσεις, για όλους τους μαθητές μας.»
 
ζαχαρακη
 

Αναζητηση

your europe

youth logo 1


ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΥΛΗΣ "ΕΡΜΗΣ" 
ermis

asxolikh

Θέματα για τη νεολαία του Δήμου

neolaia1

Πληροφορίες

Επικοινωνία

Τηλεφωνικός Κατάλογος

Πρόσβαση στα Βριλήσσια

Τοπική Συγκοινωνία

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

Δημαρχείο Βριλησσίων

Δημ. Βερνάρδου 23

Βριλήσσια 152 35

e: info@vrilissia.gr

t: +30 213 20 50 500 και 599

vrilissia.gr 2018