psfiaka pistip

Στον Δήμο Βριλησσίων μαθαίνουμε να ανακυκλώνουμε σωστά & κερδίζουμε δώρα!

Μπες στον διασκεδαστικό κόσμο της ανακύκλωσης με τις «Πράσινες αποστολές»!

Ο Δήμος Βριλησσίων προσφέρει στους δημότες την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στον κόσμο ανακύκλωσης, μέσα από ολιγόλεπτες εκπαιδευτικές «Πράσινες Αποστολές - Green Missions». 

Σκοπός της συγκεκριμένης εκπαιδευτικής δράσης είναι ο δημότης που χρησιμοποιεί τη νέα εφαρμογή να πετυχαίνει στόχους ολοκληρωμένης ενημέρωσης του σε θέματα ανακύκλωσης. Πετυχαίνοντας στόχους ολοκληρωμένης ενημέρωσης για την ανακύκλωση, κερδίζει επιπλέον πόντους επιβράβευσης από το ενημερωτικό υλικό με το οποίο έρχεται σε επαφή και παράλληλα αποκτά συμμετοχή σε κληρώσεις Followgreen για υπέροχα δώρα.


Κάθε 10 ημέρες, μία νέα «Πράσινη Αποστολή» θα είναι στη διάθεση των συμμετεχόντων δημοτών!
Λάβε μέρος και μπες στην κλήρωση για ένα Xiaomi Redmi 9A 32GB: www.followgreen.gr/vrilissia/Mission/Single/426


Τα «Green Missions» εμφανίζονται με συγκεκριμένη θεματική και χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, την «εκπαίδευση» και τη «δράση»:
• Μέσω της εκπαίδευσης, ο δημότης χρήστης της εφαρμογής πετυχαίνει στόχους ολοκληρωμένης ενημέρωσής του, είτε διαβάζοντας άρθρα, είτε παρακολουθώντας βίντεο και δοκιμάζοντας τις γνώσεις του σε κουΐζ για την ανακύκλωση.
• Μέσω της δράσης, ο δημότης χρήστης της εφαρμογής συμμετέχει στις τακτικές κληρώσεις του Followgreen.
Για την επιτυχή έκβαση κάθε πράσινης αποστολής - «Green Mission», πρέπει να ολοκληρωθούν όλα τα απαραίτητα βήματα (στόχοι), ώστε οι πόντοι να προστεθούν στον λογαριασμό του δημότη που συμμετέχει στην εφαρμογή επιβράβευσης με βάση την ενημέρωση του για την προώθηση και ενεργό καθημερινή στήριξη της δημοτικής ανακύκλωσης.
Η ανάδειξη του/της νικητή/τριας της κλήρωσης θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής του/της νικητή/τριας μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του/της. Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του “Green Mission” με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην αδιάβλητη κλήρωση.


H δημοτική πλατφόρμα του Δήμου Βριλησσίων διατίθεται χωρίς χρέωση και σε εφαρμογή στα «App store» για iPhone και «Google play» για Android κινητά και είναι προσβάσιμη σε όλους τους δημότες.
Η δημοτική πλατφόρμα followgreen.gr/vrilissia συνδέει τους δημότες με την ανακύκλωση και με τα καταστήματα της τοπικής οικονομίας. Από αυτά λαμβάνουν προφορές και εκπτώσεις με βάση το απλό και ευέλικτο σύστημα καταχώρησης και εξαργύρωσης πόντων της πλατφόρμας.


Σας ευχαριστούμε όλους για την προσπάθεια που καταβάλλετε καθημερινά ανακυκλώνοντας και ελπίζουμε να συνεχίσετε, ακόμη πιο ενεργά και δυναμικά μέσω αυτής της νέας εκπαιδευτικής δράσης για την Ανακύκλωση στην Πηγή.

vrilissia green missions

novoville banner button 3

Αναζητηση

your europe

viber 01


ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΥΛΗΣ "ΕΡΜΗΣ" 
ermis

Θέματα για τη νεολαία του Δήμου

neolaia1

asxolikh

Πληροφορίες

Επικοινωνία

Τηλεφωνικός Κατάλογος

Πρόσβαση στα Βριλήσσια

Τοπική Συγκοινωνία

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

Δημαρχείο Βριλησσίων

Δημ. Βερνάρδου 23

Βριλήσσια 152 35

e: info@vrilissia.gr

t: +30 213 20 50 500 & 560

vrilissia.gr 2018