Ενισχύονται τα μέτρα ασφάλειας στα Βριλήσσια

Ενισχύονται τα μέτρα ασφάλειας στα Βριλήσσια-
Συνάντηση Δημάρχου με Διοικητές

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε, σήμερα Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019, στο Δημαρχείο Βριλησσίων μεταξύ του Δημάρχου Ξένου Μανιατογιάννη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Παναγιώτη Φυκίρη, του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Βριλησσίων, Αθανάσιου Σαραντάρη και του Διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας, Αθανάσιου Παππά.

Κατά τη συνάντηση, ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τα στοιχεία τα οποία καταδεικνύουν μείωση της εγκληματικότητας στα Βριλήσσια, τονίζοντας παράλληλα τη σημασία της άριστης συνεργασίας Δήμου και Αστυνομίας.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμαρχος Βριλησσίων ενημέρωσε ότι έχει ενισχύσει επιπλέον τα μέτρα ασφάλειας με ακόμη ένα αυτοκίνητο της ιδιωτικής εταιρείας, που έχει προσλάβει ο Δήμος, παράλληλα με τη διάθεση του περιπολικού από την ΕΛ.ΑΣ. το οποίο θα εκτελεί περιπολίες όλο το 24ωρο με τομέα ευθύνης Βριλήσσια – Πεντέλη.
Τα δύο στελεχωμένα οχήματα security «χτενίζουν» τις βραδινές ώρες όλες τις γειτονιές των Βριλησσίων με τακτικές περιπολίες και σε επικοινωνία με το περιπολικό της αστυνομίας, διασφαλίζουν την αποτροπή κρουσμάτων παραβατικότητας.
Συμφωνήθηκε δε και από τις δύο πλευρές να εντείνουν τις προσπάθειες και τις επαφές με το Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, έτσι ώστε να ενισχυθεί η στελέχωση και η υλικοτεχνική υποδομή των δυο τμημάτων Αστυνομίας και Ασφάλειας.
Ο Δήμαρχος Ξένος Μανιατογιάννης δηλώνει πως «η άριστη συνεργασία Δήμου και Αστυνομίας έχει επιφέρει θεαματικά αποτελέσματα, που ενισχύουν το αίσθημα ασφάλειας των δημοτών».

51637187 300936323942166 8200642093480148992 n

Αναζητηση

your europe

youth logo 1


ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΥΛΗΣ "ΕΡΜΗΣ" 
ermis

asxolikh

Θέματα για τη νεολαία του Δήμου

neolaia1

Πληροφορίες

Επικοινωνία

Τηλεφωνικός Κατάλογος

Πρόσβαση στα Βριλήσσια

Τοπική Συγκοινωνία

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

Δημαρχείο Βριλησσίων

Δημ. Βερνάρδου 23

Βριλήσσια 152 35

e: info@vrilissia.gr

t: +30 213 20 50 500 και 599

vrilissia.gr 2018