Παραδοσιακά Κούλουμα στο Θέατρο Νταμάρι – Αλίκη Βουγιουκλάκη

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και τη συμμετοχή πλήθους κόσμου γιορτάστηκαν, για 3η συνεχόμενη χρονιά, τα Κούλουμα στο Θέατρο ΝΤΑΜΑΡΙ-ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ.

Από νωρίς το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, δεκάδες δημότες και πολλά παιδιά συγκεντρώθηκαν στο χώρο της εκδήλωσης, πέταξαν χαρταετό και απόλαυσαν τους σαρακοστιανούς μεζέδες, την παραδοσιακή φασολάδα και τη λαγάνα που τους προσέφεραν οι εργαζόμενοι του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού.
Ο Σύλλογος Κρητών Βριλησσίων, τα Κρασιά ‘Ζαφειράκης’ και η εταιρία αναψυκτικών ‘ΛΟΥΞ’ κερνούσαν ρακί, κρασί και αναψυκτικά.
Ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι και χορός υπό τους ήχους ζωντανής ορχήστρας.
Ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξενοφών Μανιατογιάννης, στο σύντομο χαιρετισμό του, δήλωσε ότι ο Δήμος, τιμώντας την παράδοση, αναβίωσε τα Κούλουμα στα Βριλήσσια για 3η συνεχόμενη χρονιά, ευχαρίστησε τον κόσμο για τη μεγάλη συμμετοχή και ευχήθηκε καλή Σαρακοστή και δύναμη σε όλους.
Η Πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΒ Ιωάννα Κυρίτση, ευχαρίστησε με τη σειρά της όλους εκείνους που τίμησαν την εκδήλωση και τους χορηγούς, οι οποίοι, για μια ακόμη φορά, στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Κώστας Βαφειάδης, Αλέξης Μαυραγάνης, Παναγιώτης Φυκίρης, η Πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΒ Ιωάννα Κυρίτση, η Πρόεδρος του ΟΚΠΑ Βούλα Αρσένη, οι πρώην Δήμαρχοι Κων/νος Ιωαννίδης και Αργύρης Ντινόπουλος, ο πρώην κοινοτάρχης Αντώνης Ράμφος, επικεφαλείς συνδυασμών, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι πολιτιστικών συλλόγων, αθλητικών σωματείων και πλήθος δημοτών.

53508484 3106722649353159 2129620123101691904 n

 

Αναζητηση

your europe

youth logo 1


ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΥΛΗΣ "ΕΡΜΗΣ" 
ermis

asxolikh

Θέματα για τη νεολαία του Δήμου

neolaia1

Πληροφορίες

Επικοινωνία

Τηλεφωνικός Κατάλογος

Πρόσβαση στα Βριλήσσια

Τοπική Συγκοινωνία

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

Δημαρχείο Βριλησσίων

Δημ. Βερνάρδου 23

Βριλήσσια 152 35

e: info@vrilissia.gr

t: +30 213 20 50 500 και 599

vrilissia.gr 2018