Πρόγραμμα Προληπτικής Οδοντιατρικής στους Βρεφονηπιακούς Δημοτικούς Σταθμούς

Ο Oργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων σε συνεργασία με την Στοματολογική Εταιρεία Ελλάδος, υλοποιούν πρόγραμμα οδοντιατρικού ελέγχου και δράση ενημέρωσης για τη στοματική υγεία, σε συνέχεια προηγούμενου πιλοτικού προγράμματος οδοντοστοματικού ελέγχου των παιδιών που πραγματοποιήθηκε το 2015 στον Β΄ Παιδικό Σταθμό.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, πραγματοποιήθηκε οδοντιατρική εξέταση των μαθητών των προνηπιακών τμημάτων των παιδικών Σταθμών. Η εξέταση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου, με όλους τους κανόνες υγιεινής και κάθε παιδί θα λάβει ενημερωτική επιστολή με τα αποτελέσματα της εξέτασης. Πιο αναλυτικά, η εξέταση πραγματοποιήθηκε στις:

5/03/2019 στον Α’ Βρεφονηπιακό Σταθμό
26/02/2019 στον Γ’ Παιδικό Σταθμό
12/03/2019 στον Δ’ Παιδικό Σταθμό

Τα προνήπια μαθαίνουν πως να φροντίζουν τα δόντια τους, ποιες τροφές να αποφεύγουν για γερά και υγιή δόντια. Καθημερινά για ένα μήνα, στον 1ο Βρεφονηπιακό, τα τμήματα ‘Σπουργιτάκια’ & ‘Κουνελάκια’ θα βουρτσίζουν τα δόντια τους στο σχολείο, χωρισμένα σε ομάδες και το κάθε παιδί με τη δική του οδοντόβουρτσα υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη των παιδαγωγών. Το ίδιο θα γίνεται και στους υπόλοιπους σταθμούς.

8

 

Αναζητηση

your europe

youth logo 1


ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΥΛΗΣ "ΕΡΜΗΣ" 
ermis

asxolikh

Θέματα για τη νεολαία του Δήμου

neolaia1

Πληροφορίες

Επικοινωνία

Τηλεφωνικός Κατάλογος

Πρόσβαση στα Βριλήσσια

Τοπική Συγκοινωνία

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

Δημαρχείο Βριλησσίων

Δημ. Βερνάρδου 23

Βριλήσσια 152 35

e: info@vrilissia.gr

t: +30 213 20 50 500 και 599

vrilissia.gr 2018