Συμμετοχή του Δήμου Βριλησσίων στη δράση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

Όλους τους συμμετέχοντες στην ποδηλατική δράση της Περιφέρειας Αττικής "Ποδηλατούμε ενωμένοι για το κλίμα" η οποία συμπεριλάμβανε 14 δημαρχεία της Βόρειας Αττικής και διαδρομή 54χλμ , υποδέχθηκε το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος κ. Ξένος Μανιατογιάννης.

Στην υποδοχή η οποία έγινε στον κήπο του Δημαρχείου, ήταν παρόντες η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου τομέα Αθηνών, κα Λουκία Κεφαλογιάννη η οποία συνόδευε τους ποδηλάτες, ο Αντιδήμαρχος Υποδομών και Διαχείρισης Οικονομικών Πόρων, κ. Κώστας Βαφειάδης, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Βιώσιμης Ανάπτυξης και Ψηφιακών Εφαρμογών, κ. Αλέξης Μαυραγάνης και ο κ. Αλέκος Κοντομάρης της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βριλησσίων.
Στη συνάντηση η κ. Κεφαλογιάννη με τον Δήμαρχο αναφέρθηκε στο σχέδιο δράσης για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη στο Βόρειο Άξονα και κυρίως για την πόλη των Βριλησσίων, ενώ ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στη μελέτη του Δήμου για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης και στο δίκτυο ποδηλατοδρόμων που έχει αναπτυχθεί και προβλέπεται η επέκτασή του στα Βριλήσσια και τόνισε οτι «θα συνεχίσουμε να είμαστε πρεσβευτές του εναλλακτικού τρόπου μετακίνησης και βιώσιμων πρακτικών υπέρ του περιβάλλοντος».

ΠΟΔΗΛΑΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΦΩΤΟ

 

Αναζητηση

your europe

youth logo 1


ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΥΛΗΣ "ΕΡΜΗΣ" 
ermis

asxolikh

Θέματα για τη νεολαία του Δήμου

neolaia1

Πληροφορίες

Επικοινωνία

Τηλεφωνικός Κατάλογος

Πρόσβαση στα Βριλήσσια

Τοπική Συγκοινωνία

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

Δημαρχείο Βριλησσίων

Δημ. Βερνάρδου 23

Βριλήσσια 152 35

e: info@vrilissia.gr

t: +30 213 20 50 500 και 599

vrilissia.gr 2018