Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Ποδηλατικός Γύρος

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Ποδηλατικός Γύρος

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και τη συμμετοχή 200 περίπου ποδηλατών, όλων των ηλικιών, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 και ώρα 10:00 ο Ποδηλατικός Γύρος που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων.

Η εκκίνηση του Ποδηλατικού Γύρου δόθηκε στο Πάρκο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ. Η Αστυνομία Βριλησσίων, οι εργαζόμενοι του Δήμου αλλά και οι εθελοντές από πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης μας, συνέβαλαν ώστε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία & ασφάλεια ο Ποδηλατικός Γύρος. Όλοι οι συμμετέχοντες απόλαυσαν με χαρά και πολλά χαμόγελα, την πρωινή βόλτα στην πόλη με τα ποδήλατά τους.

Ο δήμαρχος Βριλησσίων στο σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει τις ευχές του σε όλες τις μητέρες: «Είναι πραγματικά πολύ ωραίο να βλέπεις ανθρώπους όλων των ηλικιών και οικογένειες με παιδιά να ξεχύνονται με τα ποδήλατά τους στους δρόμους της πόλης μας. Πρέπει όλοι να αρχίσουμε να βάζουμε στην καθημερινότητά μας το ποδήλατο σαν μέσο μεταφοράς. Η σημερινή εικόνα μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειές μας για την αναβάθμιση της ζωής των δημοτών μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους συμμετέχοντες και όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της σημερινής διοργάνωσης.»

Στη συνέχεια, η Πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΒ Ιωάννα Κυρίτση έδωσε το σήμα της εκκίνησης. Μετά τον Ποδηλατικό Γύρο κληρώθηκαν δώρα για όσους τερμάτισαν ενώ στον ίδιο χώρο, ακολούθησε γιορτή για τη Μητέρα, με διάφορα δρώμενα και πολλές εκπλήξεις.

Επικοινωνία

Δημ. Βερνάρδου 23

Βριλήσσια 152 35

e: info@vrilissia.gr

t: +30 213 20 50 500 & 560