Βριλήσσια: Συνεχίζεται εντατικά η περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων

 Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων από τους δρόμους των Βριλησσίων. Άλλα εννέα οχήματα απομακρύνθηκαν το τελευταίο διάστημα από διάφορα σημεία της πόλης μας.

Βριλήσσια: Ξεκινά το μεγάλο έργο Aναβάθμισης του Δημοτικού Δικτύου Ύδρευσης

Το συμφωνητικό για το μεγάλο έργο της Αναβάθμισης του Δημοτικού Δικτύου Ύδρευσης υπέγραψε ο Δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης.

Καύσωνας: Κλιματιζόμενη αίθουσα στο πάρκο Μ. Θεοδωράκης (πρ. ΤΥΠΕΤ) μέχρι και τη Δευτέρα 22/07

Στο πλαίσιο της πρόληψης για την προστασία των πολιτών από τις υψηλές θερμοκρασίες, μέχρι και τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024, ανοιχτή θα παραμείνει η κλιματιζόμενη αίθουσα «Νίκος Εγγονόπουλος» στο πάρκο Μίκης Θεοδωράκης (πρ. ΤΥΠΕΤ) από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

 

Επiσης, η Πολιτική Προστασία του Δήμου Βριλησσίων παραμένει σε αυξημένη επαγρύπνηση όλο το 24ωρο για τις ανάγκες της πυροπροστασίας. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κλιματιζόμενη αίθουσα οι πολίτες μπορούν να καλούν στο 6944425220, την αρμόδια υπάλληλο Κατερίνα Κασιμάτη.

Ανάλογα με την εξέλιξη του φαινομένου θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Μουσικές και Θεατρικές Διαδρομές 2024: Το πρόγραμμα του 35ου Φεστιβάλ του Δήμου Βριλησσίων

Το φιλόξενο θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη» υποδέχεται το κοινό του 35ου Φεστιβάλ του Δήμου Βριλησσίων σε μια γιορτή τέχνης από τα τέλη Αυγούστου έως τα μέσα Σεπτεμβρίου. 

Διαλογή στην Πηγή: Σημαντική αύξηση για τον Δήμο Βριλησσίων το Ά εξάμηνο του 2024

Σημαντική αύξηση στην διαλογή των απορριμμάτων στην πηγή πέτυχε ο Δήμος Βριλησσίων το πρώτο εξάμηνο του 2024, συγκριτικά με το αντίστοιχο διάστημα του 2023.

Εργασίες διαγραμμίσεων σε περισσότερες από 100 διαβάσεις στον Δήμο Βριλησσίων

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες διαγραμμίσεων σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών στα Βριλήσσια.

Καύσωνας: Κλιματιζόμενη αίθουσα στο πάρκο Μ. Θεοδωράκης (πρ. ΤΥΠΕΤ) μέχρι και την Παρασκευή 19/07

Στο πλαίσιο της πρόληψης για την προστασία των πολιτών από τις υψηλές θερμοκρασίες, μέχρι και την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024, ανοιχτή θα παραμείνει η κλιματιζόμενη αίθουσα «Νίκος Εγγονόπουλος» στο πάρκο Μίκης Θεοδωράκης (πρ. ΤΥΠΕΤ) από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Καύσωνας: Κλιματιζόμενη αίθουσα στο πάρκο Μ. Θεοδωράκης (πρ. ΤΥΠΕΤ) από το Σάββατο 13/7 έως και τη Δευτέρα 15/7

Στο πλαίσιο της πρόληψης για την προστασία των πολιτών από τις υψηλές θερμοκρασίες, από το Σάββατο 13 Ιουλίου 2024 μέχρι και τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024, ανοιχτή θα παραμείνει η κλιματιζόμενη αίθουσα «Νίκος Εγγονόπουλος» στο πάρκο Μίκης Θεοδωράκης (πρ. ΤΥΠΕΤ) από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Επικοινωνία

Δημ. Βερνάρδου 23

Βριλήσσια 152 35

e: info@vrilissia.gr

t: +30 213 20 50 500 & 560