Ο Δημόσιος Απολογισμός των Νοσοκομείων των Βορείων Προαστίων στα Βριλήσσια

Ο Δημόσιος Απολογισμός των Νοσοκομείων των Βορείων Προαστίων στα Βριλήσσια

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Βριλησσίων με το Γ.Ν Σισμανόγλειο-Αμαλία Φλέμινγκ-Παίδων Πεντέλης, την Τρίτη 29/5/18 ο δήμος μας φιλοξένησε την εκδήλωση του δημόσιου Απολογισμού – Προγραμματισμού των τριών νοσοκομείων, στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο, παρουσία του Υπουργού Υγείας κου Ξανθού, εκπροσώπων φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης και της Περιφέρειας.

Ο Διοικητής του Γ. Νοσοκομείου Σισμανόγλειο-Αμαλία-Φλέμινγκ Κουταλάς Μανώλης παρουσίασε αναλυτικά τα συγκριτικά στοιχεία των Νοσοκομείων τα τρία τελευταία έτη, τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε ό,τι αφορά το προσωπικό, τον εξοπλισμό, την υποδομή, τις θεσμικές και διοικητικές παρεμβάσεις που έγιναν μέχρι σήμερα, ενώ με την σειρά τους οι υποδιοικητές των νοσοκομείων, κ.κ. Σαρισαβίδης, Μιχαλακουκος και Τριγώνης, ενημέρωσαν για τις δυνατότητες αναβάθμισης, τον προγραμματισμό νέων κλινών, τη δημιουργία γυναικολογικής μονάδας, την αναβάθμιση του Παίδων Πεντέλης σε Παίδων και Εφήβων, την αγορά νέων μηχανημάτων καθώς και την πρόσληψη νέου προσωπικού.

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά φιλοξενήσαμε σήμερα στη Βριλήσσια μία δημόσια εκδήλωση ουσίας και μεγάλης σημασίας, όπως ο Δημόσιος Απολογισμός πεπραγμένων της διοίκησης των Νοσοκομείων των Βορείων Προαστίων, που αφορά χιλιάδες συμπολίτες μας και τις παρεχόμενες σε αυτούς υπηρεσίες υγείας. Τα όσα ακούσαμε αλλά και η παρουσία του Υπουργού Υγείας, μας κάνουν αισιόδοξους ότι η βελτίωση της κατάστασης στα νοσοκομεία θα συνεχιστεί και οι απαραίτητες παρεμβάσεις θα είναι άμεσες, προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο υπηρεσιών για όλους τους συμπολίτες μας».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης, ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου, ο Δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο περιφερειακός σύμβουλος Φ. Χρυσικός, ο Υποδιοικητής Α΄ΥΠΕ Δημήτρης Μαγριπλής, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Π. Φυκίρης, η Πρόεδρος του ΟΚΠΑΔΒ Β. Αρσένη-Λάμπρου, η Αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΔΒ Α. Κούτρα, ο Πρόεδρος της 2ης Σχολ. Επιτροπής Α. Εγκολφόπουλος και πλήθος εργαζομένων.

Επικοινωνία

Δημ. Βερνάρδου 23

Βριλήσσια 152 35

e: info@vrilissia.gr

t: +30 213 20 50 500 & 560