Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παράσταση “Το Κοκκαλάκι της Νυχτερίδας» από τη θεατρική ομάδα του ΚΑΠΗ

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων γέμισε από θεατές οι οποίοι καταχειροκρότησαν την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, την κωμωδία του Νικολάου Λάσκαρη, την οποία ερμήνευσε με θαυμαστή δεξιοτεχνία η θεατρική ομάδα του ΚΑΠΗ.

Οι θεατές μέσω της αθρόας συμμετοχής τους αγκάλιασαν με ενθουσιασμό την προσπάθεια  των μελών του ΚΑΠΗ.

Ο Δήμαρχος Ξένος Μανιατογιάννης, στο σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε από καρδιάς τους συντελεστές της παράστασης που εργάστηκαν με απέραντο ζήλο και ενθουσιασμό για την επιτυχία της παράστασης.

Η Πρόεδρος του ΟΚΑΠΔΒ κα Β.Αρσένη-Λάμπρου έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, παλαιά και νεότερα μέλη, καθώς και στην υπεύθυνη θεατρολόγο κα Τσαμαδιά και ενημέρωσε ότι η παράσταση αφιερώνεται στα δυο εκλιπόντα μέλη της θεατρικής ομάδας - τον αείμνηστο Θωμά Τζώρτζη και την αείμνηστη Μαρία Βασμουλάκη, στις οικογένειες των οποίων δόθηκαν συμβολικά έπαινοι συμμετοχής κ προσφοράς τους.

H θεατρική ομάδα αριθμεί τα 11 μέλη σήμερα και σκοπός είναι να αυξηθούν οι συμμετοχές στην ομάδα, η οποία φέτος έκλεισε τα 20 χρόνια εργασίας και προσφοράς.

Σκοπός της λειτουργίας της είναι η δυνατότητα έκφρασης, αξιοποίησης δημιουργικά του χρόνου της 3ης ηλικίας, η εξάσκηση της μνήμης, η συγκέντρωση αλλά και η προσωπική πολιτιστική αναβάθμιση.

Επικοινωνία

Δημ. Βερνάρδου 23

Βριλήσσια 152 35

e: info@vrilissia.gr

t: +30 213 20 50 500 & 560