Έναρξη Εορταστικών Εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα

Ο Δήμος Βριλησσίων κηρύσσει την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην Πλατεία Ανάληψης, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018.

  • Ο εορτασμός ξεκινά τη μέρα εκείνη με τον αγώνα δρόμου Santa Run στις 17:00, τον οποίο διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός (ΠΑΟΔΗΒ).

Με  σημείο εκκίνησης και τερματισμού την Πλατεία Αναλήψεως, ο αγώνας δρόμου «Santa Run Βριλήσσια», γίνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στην πόλη μας, έχει κοινωνικό χαρακτήρα και είναι χωρίς ανταγωνισμό.

Σκοπός του αγώνα είναι οι συμμετέχοντες Αϊ Βασίληδες κάθε ηλικίας, να γίνουν μέρος μιας κεφάτης γιορτής προσφέροντας ταυτόχρονα και το δικό τους… Αγιοβασιλιάτικο δώρο μέσω της συμμετοχής τους σε συνανθρώπους μας που το χρειάζονται.

Ο κάθε δρομέας μπορεί να συμμετάσχει με το συμβολικό ποσό των πέντε ευρώ (5€). Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι, μικροί και μεγάλοι. Το σύνολο των εσόδων από τη διοργάνωση θα διατεθεί στα Παιδικά Χωριά SOS.

Καλούμε τα Σχολεία, τους Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους της πόλης, ενήλικες και παιδιά από τα Βριλήσσια και από την ευρύτερη περιοχή, να δηλώσουν έγκαιρα τις συμμετοχές τους στον ΠΑΟΔΗΒ καθημερινά (εκτός Σαββάτου & Κυριακής) από ώρα 09:00-14:30, είτε ηλεκτρονικά στο site του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού   (www.vrilissia-arts-sports.gr). 

Δηλώσεις συμμετοχών θα γίνονται και την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα στο σημείο αφετηρίας, μέχρι και μισή ώρα πριν την ώρα έναρξης του δρόμου υγείας.

  • Μετά τον Δρόμο Υγείας θα ακολουθήσει το άναμμα των φώτων του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, υπό τους ήχους της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ορχήστρας και η βραδιά θα κλείσει με τραγούδι και χορό με την Ηρώ και το συγκρότημά της.

Σας περιμένουμε όλους!

Επικοινωνία

Δημ. Βερνάρδου 23

Βριλήσσια 152 35

e: info@vrilissia.gr

t: +30 213 20 50 500 & 560