Τα Βριλήσσια πλημμύρισαν Αγιοβασίληδες για το Santa Run!

Μικροί και μεγάλοι, φορώντας τη στολή ή τον σκούφο του Άι Βασίλη και τη γιορτινή τους διάθεση, έγιναν μέρος μιας κεφάτης γιορτής, προσφέροντας ταυτόχρονα και το δικό τους Αγιοβασιλιάτικο δώρο, μέσω της συμμετοχής τους, ενισχύοντας έτσι τα Παιδικά Χωριά SOS.

Στον αγώνα συμμετείχαν σχολεία, πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι, ενήλικες και παιδιά από τον δήμο μας και από την ευρύτερη περιοχή.

O Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης στο σύντομο χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν, έδωσε το σήμα για την έναρξη του αγώνα.

Στη συνέχεια, απένειμε αναμνηστικά μετάλλια στους τρεις πρώτους από κάθε κατηγορία και άναψε μαζί με την τραγουδίστρια Ηρώ τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, καλώντας τα παιδιά να το γεμίσουν με τα στολίδια που είχαν φτιάξει τα Παιδικά Εργαστήρια Χειροτεχνίας, Δημιουργικής Απασχόλησης και Ζωγραφικής του ΠΑΟΔΗΒ.
Η Μικτή Χορωδία του Δήμου έψαλε τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, ενώ η Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα έπαιξε γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγούδια και η ομάδα Μαζορετών εντυπωσίασε με τις χορευτικές της φιγούρες.
Η βραδιά έκλεισε με την Ηρώ να ερμηνεύει γνωστές επιτυχίες της με τη μοναδική της φωνή.
Ευχαριστούμε όλους τους εργαζόμενους και εθελοντές που μερίμνησαν για την ασφαλή και χωρίς προβλήματα κυκλοφορία των οχημάτων από τα σημεία που πέρασαν οι δρομείς, καθώς και την Τροχαία, το Α.Τ Βριλησσίων και το ιατρικό προσωπικό για τη συνδρομή τους.
Στο τέλος της διοργάνωσης, προσφέρθηκαν κεράσματα σε όλους με την ευγενική υποστήριξη του σούπερ μάρκετ ‘ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ’ Βριλησσίων, του καταστήματος ‘ΒΕΝΕΤΗ’ και της Ένωσης Κρητών Βριλησσίων.
Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση επιμελήθηκε η εταιρία SAUCONY.

santarun2018

santarunx2018

 

Επικοινωνία

Δημ. Βερνάρδου 23

Βριλήσσια 152 35

e: info@vrilissia.gr

t: +30 213 20 50 500 & 560