Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η «Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας»

 Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη δράση «Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας», στο πλαίσιο του Προγράμματος Κυκλοφοριακής Αγωγής στις σχολικές μονάδες του Δήμου Βριλησσίων από τη Δευτέρα 1η Απριλίου έως και την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019.

Το πρόγραμμα υλοποίησε η Αντιδημαρχία Παιδείας και Εθελοντισμού του Δήμου, σε συνεργασία με το Διαδημοτικό Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ-21ΟΤΑ)και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς».

Το εγκεκριμένο από το ΥΠΕΠΘ πρόγραμμα, περιελάμβανε ενημερωτικές ομιλίες από κλιμάκια της Τροχαίας Αγίας Παρασκευής, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του ΣΒΑΠ-21ΟΤΑ και του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», στα σχολεία της Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου.

Η Αντιδημαρχία Παιδείας και Εθελοντισμού ευχαριστεί θερμά τους φορείς που συμμετείχαν στην υλοποίηση του προγράμματος, την Πολιτική Προστασία του Δήμου Βριλησσίων για την πολύτιμη βοήθειά της, καθώς επίσης τους Διευθυντές και μαθητές των σχολείων για τη συνεργασία τους στην ομαλή και επιτυχή διεξαγωγή του προγράμματος.

odiki

 

Επικοινωνία

Δημ. Βερνάρδου 23

Βριλήσσια 152 35

e: info@vrilissia.gr

t: +30 213 20 50 500 & 560