Εβδομάδα παιδικού βιβλίου στο 6ο Δημοτικό

 

Με αφορμή την Hμέρα παιδικού βιβλίου (2 Απριλίου), πραγματοποιήθηκε Εβδομάδα Παιδικού Βιβλίου στο 6ο δημοτικό σχολείο Βριλησσίων με επισκέψεις συγγραφέων στο σχολικό χώρο και συζητήσεις με τους μαθητές.

Η Εβδομάδα κορυφώθηκε στις 12 Απριλίου με θεατρική εκδήλωση μουσικής και χορού, όπου δραματοποιήθηκαν αποσπάσματα βιβλίων και έγιναν αναφορές στην ιστορία του παιδικού βιβλίου από μαθητές των Ε1 και ΣΤ2 τάξεων.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε ξενάγηση του Δημάρχου Ξένου Μανιατογιάννη και της Προέδρου της Α΄ Σχολικής Επιτροπής Γιώτας Παρασκευοπούλου στους νέους χώρους της Σχολικής Βιβλιοθήκης και του Τμήματος Ένταξης, οι οποίοι διαμορφώθηκαν και εξοπλίστηκαν με τη βοήθεια της Α’ σχολικής επιτροπής. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο Τμήμα Ένταξης υλοποιείται φέτος το πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα Kinems, το οποίο συνδυάζει τις ακαδημαϊκές γνώσεις, τον οπτικο-κινητικό συντονισμό και το ψυχαγωγικό παιχνίδι, προσφέροντας σημαντική βοήθεια στους μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

4

Επικοινωνία

Δημ. Βερνάρδου 23

Βριλήσσια 152 35

e: info@vrilissia.gr

t: +30 213 20 50 500 & 560