psfiaka pistip

Μένουμε σπίτι - Βγαίνουμε για να δώσουμε αίμα στις 26/4/2020

Ο Δήμος Βριλησσίων, μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, με την υποστήριξη του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) και του Γ.Ν. Σισμανόγλειο- Αμαλία Φλέμινγκ, θα πραγματοποιήσει νέα  προγραμματισμένη Εθελοντική Αιμοδοσία,  στην αίθουσα  εκδηλώσεων του Ι.Ν. των Αγ. Αποστόλων, Κυριακή του Θωμά στις 26 Απριλίου 2020  (Ταϋγέτου & Ροδόπης) από ώρα 10.00-13.00.

Σε συνεργασία με όλους τους φορείς αιμοδοσίας της πόλης - Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών & Δωρητών Οργάνων Σώματος "Η Αλληλεγγύη",  Ι.Ν. Αγίων 12 Αποστόλων, Ι.Ν Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Άνω Βριλήσσια, Πολιτιστικός και Αθλητικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Άνω Βριλησσίων "Μεταμόρφωσης Σωτήρος, Ο.Κ.Π.Α.Δ.Β, καλούμε όλους τους αιμοδότες εθελοντές και μή να προσέλθουν, αλλά και όσοι δεν μπόρεσαν την περασμένη φορά να ανταποκριθούν, προκειμένου να εξασφαλίσουμε  το πολύτιμο αυτό αγαθό για να σωθούν συνάνθρωποι μας αυτή την δύσκολη για όλους περίοδο.

Η διαδικασία της Εθελοντικής Αιμοδοσίας θα γίνει με την πιστή τήρηση όλων των προβλεπόμενων προληπτικών μέτρων λόγω κορωνοιού και την υποστήριξη των γιατρών εθελοντών των Δημοτικών και Κοινωνικών Ιατρείων. 

ΑΦΙΣΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

novoville banner button 3

Αναζητηση

your europe

viber 01


ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΥΛΗΣ "ΕΡΜΗΣ" 
ermis

Θέματα για τη νεολαία του Δήμου

neolaia1

asxolikh

Πληροφορίες

Επικοινωνία

Τηλεφωνικός Κατάλογος

Πρόσβαση στα Βριλήσσια

Τοπική Συγκοινωνία

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

Δημαρχείο Βριλησσίων

Δημ. Βερνάρδου 23

Βριλήσσια 152 35

e: info@vrilissia.gr

t: +30 213 20 50 500 & 560

vrilissia.gr 2018