Τέχνη για όλους μέχρι να βρεθούμε και πάλι στους πολιτιστικούς χώρους των δήμων μας Παράσταση ' Το ευχαριστημένο΄

 Με γνώμονα την προαγωγή του πολιτισμού με ασφάλεια και σεβασμό στη δημόσια υγεία και ασφάλεια, ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ), στο πλαίσιο του Προγράμματος Διαδημοτικής Συνεργασίας «Εν Άστει» και σε συνεργασία με το εγνωσμένης αξίας θέατρο ‘Πορεία’ παρουσιάζουν την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου την επιτυχημένη θεατρική παράσταση «Το ευχαριστημένο».

Η παράσταση θα μεταδοθεί διαδικτυακά από τις 10.00 πμ μέχρι τις 10.00πμ της επόμενης μέρας.

Ο σύνδεσμος (link) , καθώς και ο κωδικός πρόσβασης για δωρεάν είσοδο θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΣΒΑΠ την ίδια μέρα. Οι δημότες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση μπορούν να επισκεφτούν το site μας, www.sva.gr , στο οποίο θα βρουν τις απαραίτητες πληροφορίες.

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Βριλησσίων , υπεύθυνος του Προγράμματος Πολιτισμού και μέλος της Ε.Ε. του ΣΒΑΠ 21ΟΤΑ Αλέξης Μαυραγάνης δήλωσε:
‘Το θέατρο αξίζει τη φυσική επαφή και τη συνάντησή μας στις χώρους ζωντανής παρουσίασης των θεατρικών παραστάσεων του τόπου μας και των δημιουργών μας. Γνωρίζουμε την αγωνία και τα προβλήματα των καλλιτεχνών σχεδόν όλων των επαγγελμάτων που σχετίζονται με τις ιδίως με τις παραστατικές τέχνες. Όπως και την ψυχική και πνευματική αγωνία των πολιτών που αναγνωρίζουν τη σημαντική θετική επίδραση στη ζωή τους του θεάτρου και των τεχνών, ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες της καραντίνας και των επιπτώσεων της παρατεταμένης κοινωνικής αποστασιοποίησης. Στο Σύνδεσμο Βιώσιμης Ανάπτυξης των Πόλεων (ΟΤΑ 21) ανταποκρινόμαστε στα δεδομένα της εποχής, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις με “νέα μορφή” και “νέους τρόπους”. Με γνώμονα την υποστήριξη και την ουσιαστική ενίσχυση της Τέχνης μέσα από ψηφιακά προγράμματα, δίνοντας πρόσβαση σε όλους, δημιουργούμε νέα δεδομένα ψυχαγωγίας, φιλοξενούμε εκδηλώσεις με αγαπημένους καλλιτέχνες και σας καλούμε να απολαύσετε βραδιές τέχνης και πολιτισμού’.

 afisa syndesmos horizontal

 

Επικοινωνία

Δημ. Βερνάρδου 23

Βριλήσσια 152 35

e: info@vrilissia.gr

t: +30 213 20 50 500 & 560