Τέχνη για όλους μέχρι να βρεθούμε και πάλι στους πολιτιστικούς χώρους των δήμων μας Παράσταση 'Μια μέρα χωρίς'

 Με γνώμονα την προαγωγή του πολιτισμού με ασφάλεια και σεβασμό στη δημόσια υγεία και ασφάλεια, ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ), στο πλαίσιο του Προγράμματος Διαδημοτικής Συνεργασίας «Εν Άστει» και σε συνεργασία με το εγνωσμένης αξίας θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν παρουσιάζουν την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου την επιτυχημένη θεατρική παράσταση «Μια μέρα χωρίς».

Η παράσταση θα μεταδοθεί διαδικτυακά από τις 10:00 πμ μέχρι τις 10πμ της επόμενης μέρας.

Ο σύνδεσμος (link) και το κωδικός πρόσβασης για τη δωρεάν είσοδο των δημοτών θα αναρτηθούν την ίδια μέρα στην ιστοσελίδα του ΣΒΑΠ (www.sva.gr).

 Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Βριλησσίων και υπεύθυνος του Προγράμματος Πολιτισμού του ΣΒΑΠ 21ΟΤΑ Αλέξης Μαυραγάνης δήλωσε:

 ‘Το θέατρο αξίζει τη φυσική επαφή και τη συνάντησή μας στις χώρους ζωντανής παρουσίασης των θεατρικών παραστάσεων του τόπου μας και των δημιουργών μας. Γνωρίζουμε την αγωνία και τα προβλήματα που έχει επιφέρει η πανδημία σε όλους τους καλλιτέχνες και τους εργαζόμενους στον πολιτισμό,   όπως και την ψυχική και πνευματική αγωνία των πολιτών που αναγνωρίζουν τη σημαντική θετική επίδραση στη ζωή τους του θεάτρου και των τεχνών, ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες της καραντίνας και των επιπτώσεων της παρατεταμένης κοινωνικής αποστασιοποίησης’.

svap koun

 

 

Επικοινωνία

Δημ. Βερνάρδου 23

Βριλήσσια 152 35

e: info@vrilissia.gr

t: +30 213 20 50 500 & 560