Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για ένταξη στο Μητρώο Απογραφέων και Κανόνες Επιλογής, Τοποθέτησης και Ανάθεσης εργασίας στο πλαίσιο διενέργειας των Γενικών Απογραφών Κτιρίων και Πληθυσμού-Κατοικιών έτους 2021.

Ο Δήμος Βριλησσίων ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι μέχρι και τις 27 Σεπτεμβρίου 2021, όσοι επιθυμούν μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ένταξη στο μητρώο απογραφέων της απογραφής πληθυσμού – κατοικιών 2021.
Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν μόνο φυσικά πρόσωπα τα οποία θα πρέπει να είναι από 18 έως 67 ετών (έτη γέννησης από 1954-2003) και να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξατάξιου Γυμνασίου. 
Οι επιλεγέντες θα απασχοληθούν κατά το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2021.
Οι αιτήσεις για την εγγραφή στο Μητρώο Απογραφέων ΠΚ υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής: https://www.statistics.gr/2021-census-pop-hous-enum-1. 
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε το δελτίο τύπου της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής με όλες τις αναλυτικές πληροφορίες:
 
 

Επικοινωνία

Δημ. Βερνάρδου 23

Βριλήσσια 152 35

e: info@vrilissia.gr

t: +30 213 20 50 500 & 560