5η/2024 Τακτική Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής

Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024

Γ. Πισιμίσης: «Εξασφαλίζουμε 6 εκ. ευρώ χρηματοδοτήσεις προς όφελος της πόλης μας»

Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα «Μουσών» του Πνευματικού Κέντρου Βριλησσίων πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Δήμου Βριλησσίων.

44η/2023 Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

 Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 2ΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Ιστοσελίδα: https://blogs.sch.gr/sgk2nipvril/

Facebook: https://www.facebook.com/sgk2nipvril

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Θεσσαλίας και Μακεδονίας, Βριλήσσια  ΤΚ: 152 35

Site: https://syllogos-gk-1gv.blogspot.com/
Facebook: Sg1oGymnasioVrilissia

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Ανακοίνωση

Διενέργεια κλήρωσης

Σε συνέχεια της από 06.09.2022 με αριθμό πρωτοκόλλου 12228/6-9-2022 Επαναληπτικής Ανακοίνωσης- Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων για την άσκηση υποψηφίου δικηγόρου στο Δήμο Βριλησσίων (ΑΔΑ: 6ΩΞΡΩ9Ρ-8Ω3), σας γνωρίζουμε ότι η κλήρωση για την επιλογή του ασκούμενου δικηγόρου θα διενεργηθεί την Τετάρτη 02.11.2022 και ώρα 11:30 π.μ. στο Γραφείο Αντιδημάρχου Υποδομών και Διαχείρισης Οικονομικών Πόρων στο Δημοτικό Κατάστημα- Δημαρχείο Βριλησσίων (Δ/νση: Δημητρίου Βερνάρδου 23- Βριλήσσια- 1ος όροφος).

διενέργεια κλήρωσης

7η/2021 Τακτική Συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 

novoville

Αναφορά αιτήματος μέσω του novoville WebApp

Με το νέο ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης αιτημάτων Novoville μπορείτε να επικοινωνείτε άμεσα με το Δήμο μας, ανα πάσα στιγμή. Το σύστημα επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη καταχώρηση ζητημάτων καθημερινότητας που αφορούν το Δήμο,  με στόχο την ταχύτερη δυνατή αντιμετώπισή τους από τις υπηρεσίες μας.

Πατώντας ‘Νέα Αναφορά’ και ακολουθώντας 5 απλά βήματα, το αίτημά σας καταχωρείται άμεσα από το Δήμο, ο οποίος δρομολογεί την επίλυσή του προς τις αρμόδιες υπηρεσίες και σας ενημερώνει για την εξέλιξη του, μέχρι την οριστική του διευθέτηση. Μαζί κάνουμε το Δήμο μας καλύτερο

Novoville

Novoville

O Δήμος μας εκσυγχρονίζει τις δημοτικές υπηρεσίες με το νέο σύστημα διαχείρισης αιτημάτων Novoville. Μαζί κάνουμε το Δήμο μας καλύτερο!

Με το νέο ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης αιτημάτων Novoville μπορείτε να επικοινωνείτε άμεσα με τον Δήμο μας, ανα πάσα στιγμή. Το σύστημα επιτρέπει την γρήγορη και εύκολη καταχώρηση ζητημάτων καθημερινότητας που αφορούν το Δήμο, με στόχο την ταχύτερη δυνατή αντιμετώπισή τους από τις υπηρεσίες μας. Παράλληλα, μπορείτε να λαμβάνετε αυτόματες ενημερώσεις για την εξέλιξη του ζητήματος που αναφέρατε, μέχρι και την οριστική του διευθέτηση.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, οι δημοτικές μας υπηρεσίες γίνονται περισσότερο προσβάσιμες και αποτελεσματικές, έχοντας στο επίκεντρο τους το Δημότη.

Πώς μπορώ να αναφέρω ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω στην καθημερινότητά μου;

Η αναφορά αιτημάτων είναι δυνατή είτε μέσω της δωρεάν εφαρμογής Novoville για έξυπνα κινητά τηλέφωνα (mobile app για iPhone & Android), είτε μέσω του Novoville WebApp στην ιστοσελίδα του Δήμου μας που μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ. (Εισάγεται τον σύνδεσμο της σελίδας που περιέχει το webapp)

Η αναφορά ενός ζητήματος γίνεται σε 5 απλά βήματα:

1 Επιλογή τοποθεσίας
2. Επιλογή είδους αιτήματος
3. Προσθήκη σύντομης περιγραφής (προαιρετικά)
4. Προσθήκη φωτογραφίας
5. Αποστολή του αιτήματος στο Δήμο

Στη συνέχεια, το αίτημα σας παραλαμβάνεται από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, ενώ λαμβάνετε ενημερώσεις για την πορεία επίλυσης του μέχρι την οριστική του διευθέτηση.

Επιπλέον, μέσω του συστήματος, μπορείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις για δρώμενα, εκδηλώσεις και ανακοινώσεις του Δήμου μας, να βρείτε σύντομες απαντήσεις για διαδικασίες και δικαιολογητικά, να δείτε ζωντανά στο χάρτη δεκάδες σημεία ενδιαφέροντος όπως ΚΕΠ και φαρμακεία, καθώς και να πείτε την άποψή σας για σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον Δήμο μέσω σύντομων δημοσκοπήσεων.

Βοηθήστε μας να κάνουμε το Δήμο μας καλύτερο! Κάντε το κλίκ!

 

androidnovoiphonenovo

Μήνυμα Δημάρχου Βριλησσίων, Ξένου Μανιατογιάννη, για τη γιορτή της Αναλήψεως του Κυρίου

 «Ανελήφθης εν δόξη, Χριστέ ο Θεός ημών, χαροποιήσας τους μαθητάς, τη επαγγελία του Αγίου Πνεύματος βεβαιωθέντων αυτών δια της ευλογίας, ότι συ ει ο Υιός του Θεού, ο λυτρωτής του κόσμου».

Βριλήσσια Πορεία Ευθύνης

Επικεφαλής

Αρσένη-Λάμπρου Παρασκευή (Βούλα)

Ηλεκρονική Σελίδα
https://vrilissia-poreiaefthinis.gr/

Ηλεκρονική Επικοινωνία
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

SANTA RUN στο Δήμο Βριλησσίων

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Έναρξη Ελεύθερου Πανεπιστημίου Δήμου Βριλησσίων για την περίοδο 2019-2020

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 6.00μ.μ., αίθουσα ‘Ν.Εγγονόπουλος’ στο Πάρκο Μ.Θεοδωράκης

Σελίδα 1 από 7

novoville banner button 3

Αναζητηση

your europe

youth logo 1


ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΥΛΗΣ "ΕΡΜΗΣ" 
ermis

Θέματα για τη νεολαία του Δήμου

neolaia1

asxolikh

Πληροφορίες

Επικοινωνία

Τηλεφωνικός Κατάλογος

Πρόσβαση στα Βριλήσσια

Τοπική Συγκοινωνία

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

Δημαρχείο Βριλησσίων

Δημ. Βερνάρδου 23

Βριλήσσια 152 35

e: info@vrilissia.gr

t: +30 213 20 50 500 & 560

vrilissia.gr 2018