Αποκατάσταση συντριβανιών

Από τις αρχές του έτους γίνεται μία προσπάθεια αναβάθμισης του δημόσιου χώρου στην πόλη μας, κατ’ αρχήν με την αναβάθμιση των παιδικών χαρών του Δήμου, την συντήρηση των πάγκων στους κοινόχρηστους χώρους της πόλης, την τοποθέτηση ενημερωτικών πινακίδων στα σημαντικότερα πάρκα της πόλης, τέλος δε με την αποκατάσταση της λειτουργίας των τριών συντριβανιών, καθώς και με την συντήρηση των ξυλίνων δαπέδων στο πάρκο «Μαρία Κάλλας» (πρώην Ναυτική Βάση Βριλησσίων).

 

Η αρχή έγινε με την αποκατάσταση της λειτουργίας του συντριβανιού στην πλατεία Γεωργίου Σεφέρη (πρώην 28ης Οκτωβρίου), στα Άνω Βριλήσσια. Έπεται η αποκατάσταση του συντριβανιού στην πλατεία Ολυμπιονικών (απέναντι από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, επί της οδού Κισσάβου 11), καθώς και του συντριβανιού στην κεντρική πλατεία Αναλήψεως της πόλης μας.

Ήδη έχει αποκατασταθεί ο δημόσιος χώρος στην πλατεία Γεωργίου Σεφέρη, με την συντήρηση και αναβάθμιση τόσο του συντριβανιού όσο και των λοιπών στοιχείων του δημόσιου χώρου. Επαναχρωματισμός των τοίχων αντιστήριξης, συντήρηση και καθαρισμός του πρασίνου, ανακατασκευή της παιδικής χαράς με την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα επί ειδικής βάσεως από πολυπροπυλένιο, για την ασφάλεια των μικρών παιδιών από ατυχήματα. Ήδη οι κάτοικοι της περιοχής απολαμβάνουν την αναβαθμισμένη πλέον πλατεία.

Αναζητηση

your europe

youth logo 1


ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΥΛΗΣ "ΕΡΜΗΣ" 
ermis

Θέματα για τη νεολαία του Δήμου

neolaia1

Πληροφορίες

Επικοινωνία

Τηλεφωνικός Κατάλογος

Πρόσβαση στα Βριλήσσια

Τοπική Συγκοινωνία

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

Δημαρχείο Βριλησσίων

Δημ. Βερνάρδου 23

Βριλήσσια 152 35

e: info@vrilissia.gr

t: +30 213 20 50 500 και 599

vrilissia.gr 2018